70 22 52 12

Kontakt og service

Ring direkte til Patrick på telefon 20 63 44 45, eller send os en besked.

Få en hjemmeside til din forening du selv nemt opdaterer


Med GoMINIsite CMS får du mere end en foreningshjemmeside. Du får en helt ny måde at tænke din hjemmeside til forening på, så den bliver et aktiv, der arbejder for din forening 24 timer i døgnet.

Med en GoMINIsite CMS hjemmeside til forening efterlader vi dig ikke bare med en ny foreningshjemmeside, men med et nyt koncept. Et koncept, der betyder, at du sparer voldsomt på din administration i fremtiden.

Vi tilbyder nemlig også at rådgive dig og hjælpe dig med at udforme din hjemmeside til forening, så selve indholdet i såvel tekst og billeder øger opmærksomheden omkring din forening.

Du vil opleve flere besøgende på din hjemmeside til foreningen end før og læserne bliver på din hjemmeside meget længere.  Det er vigtigt både for dine nuværende medlemmer og dem du gerne vil have til at melde sig ind i din forening.

Prøv gratis i 30 dage

  • Nemt - ingen installation
  • I gang på under 5 minutter
  • Uforpligtende prøveperiode
Start en gratis prøveperiode

Gratis webinar


Stadig ikke overbevist? Se GoMINIsite i aktion på vores webinar, hvor vi gennemgår alle de smarte funktioner.

Tilmeld dig et gratis webinar
Ring direkte til Patrick på telefon +45 20 63 44 45 eller på vores hovednummer 70 22 52 12 og aftal et møde, eller send os en besked, så ringer vi dig op.

Gør det nemt for medlemmerne, og spar selv en masse tid


Den måske allerstørste fordel ved en hjemmeside til forening er, at du selv nemt og enkelt retter i den og sætter nye tekster og billeder ind på få minutter. Derudover hjælper GoMINIsite CMS dig med at gøre din hverdag lettere for dig og dine medlemmer.

Medlemmerne elsker, når det er nemt at tilmelde sig og finde information. Gør det let for medlemmerne og spar en masse tid på dit arbejde som frivillig. Gør du det på den rigtige måde, så fastholder du dine medlemmer og får nye.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Så let opretter du en hjemmeside

1. Vælg skabelon

2. Vælg farvetema

3. Udfyld oplysninger

4. Hjemmesiden er klar

Kom i gang på 5 minutter
Kontakt os
 
GoMINIsite CMS / Onmondo A/S
Kongevejen 400
DK - 2840 Holte
Telefon: +45 70 22 52 12
CVR: 32 77 56 91
Mail: service@onmondo.com
     
Onmondo A/S | Kongevejen 400d | 2840 Holte | Tlf.: 7022 5212